Presentació per a docents del programa d’activitats per a públic escolar

Com cada any, la Fundació Antoni Tàpies convida als docents a la presentació del ‘Programa d’activitats per a públic escolar’ que celebrarem el proper dimecres 30 de setembre de 2015, a les 18.00 h, i que conclourà amb una visita comentada a l’exposició ‘Tàpies. Col·lecció d’artista’.

Tàpies ensenya el seu gust artístic

La Fundació Tàpies acull fins a l’inici de l’any vinent una exposició (Tàpies. Col·lecció d’artista) que recrea els gustos personals de l’autor a través d’una part de la cessió en dipòsit de la família a la institució els dos darrers anys, composta per un conjunt de 230 obres de la col·lecció personal del pintor.

Découvrir l’art de l’estampe de Tàpies

Avec cette nouvelle exposition, « Les Ateliers de la Modernité », du 12 juin au 30 novembre, en partenariat avec la Fondation Maeght, le Musée d’Art Contemporain Saint-Martin offre la possibilité aux visiteurs, de découvrir ou redécouvrir de grands noms de l’art moderne et de l’estampe: Tàpies, Braque, Chagall, Miro, Calder…

A Fundació Antoni Tàpies, o mellor museo de Barcelona?

Lito Caramés | Palavra comum

A celebración dos primeiros 25 anos da Fundació Antoni Tàpies é un bo intre para reflexionar sobre o traballo feito ao longo dos anos. E tamén para opinar sobre o devir da institución. Debe converterse nun museo de arte contemporánea?