Prototips en codi obert
Participants


CandelHart

Escola d’Art i Disseny Deià

Facultat de Belles Arts (UB).
Grup de Crítica de la representació


Facultat de Belles Arts (UB).
Grup de Visualitats contemporànies


Xarxa d’Arts Combinatòries


Equip impulsor
Més informació

Prototips en codi obert és una xarxa de treball que té el seu desenvolupament en el marc de la plataforma Arts combinatòries de la Fundació Antoni Tàpies, i amb la que s’implica a diferents grups, organitzacions i centres d’educació en la realització de projectes d’investigació i intervenció a l’entorn de les pràctiques culturals i artístiques contemporànies. Per aquest fi, es proposa l’arxiu històric de la mateixa institució com una eina per facilitar processos de treball col·laboratiu i el desenvolupament de projectes autònoms, al mateix temps que es planteja la Fundació com un marc de treball, un objecte d’investigació alhora que un àmbit possible per a la intervenció.