Prototips en codi obert
Participants


CandelHart

Escola d’Art i Disseny Deià

Facultat de Belles Arts (UB).
Grup de Crítica de la representació


Facultat de Belles Arts (UB).
Grup de Visualitats contemporànies


Xarxa d’Arts Combinatòries


Equip impulsor
Crítica de la representació

El passat divendres 18 de novembre, el grup d’estudiants de l’assignatura Crítica de la Representació de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona van presentar al Cercle Artístic Sant Lluc els treballs que han realitzat en el marc del projecte Prototips en codi obert. Deu relators van exposar de forma breu els treballs dels alumnes produïts a partir de l’anàlisi de documents de l’arxiu relacionats amb el procés de concepció, proveïment de continguts i muntatge de 10 exposicions diferents que han tingut lloc a la Fundació.