Prototips en codi obert
Participants


CandelHart

Escola d’Art i Disseny Deià

Facultat de Belles Arts (UB).
Grup de Crítica de la representació


Facultat de Belles Arts (UB).
Grup de Visualitats contemporànies


Xarxa d’Arts Combinatòries


Equip impulsor
Visita comentada de les intervencions efímeres

El cap de setmana 12 de novembre, dins del projecte educatiu Prototips en codi obert, els set grups d’alumnes de l’escola de Disseny Deià que van intervenir en els espais de trànsit de l’edifici de la Fundació Antoni Tàpies van realitzar una visita comentada sobre les intervencions efímeres dissenyades a partir de la documentació que hi ha a l’arxiu històric de la Fundació sobre l’exposició de Pedro G. Romero Arxiu F.X.: La ciutat buida.

Us presentem alguns dels registres visuals de l’activitat.