Prototips en codi obert
Participants


CandelHart

Escola d’Art i Disseny Deià

Facultat de Belles Arts (UB).
Grup de Crítica de la representació


Facultat de Belles Arts (UB).
Grup de Visualitats contemporànies


Xarxa d’Arts Combinatòries


Equip impulsor
7a trobada de la Xarxa d’Arts combinatòries: com participar a la publicació de Prototips en codi obert.

Aquest dilluns 16 d’abril, els membres de la Xarxa d’Arts combinatòries ens hem reunit per definir quina serà la nostra aportació a la publicació que la Fundació està preparant al voltant de Prototips.

Com a grup integrant del projecte, se’ns ha demanat que preparéssim un article (sense un format predefinit), explicant en què consisteix el nostre projecte i quin és el nostre procediment de treball.

Com que el nostre grup és una mica diferent de la resta de participants de Prototips, hem decidit dividir el nostre text en dos apartats:

  1. Definició de la història del grup. Qui som i què hem fet fins ara.

  2. Quin és el nostre procés de treball en el marc de Prototips i com treballem al voltant d’una exposició que s’està produint al mateix temps que nosaltres en fem una investigació.

Per tal de respondre a aquestes dues preguntes genèriques, hem creat una espècie de qüestionari que tots els membres del grup hem de respondre. La idea es intentar construir un relat el més coral possible, tot consensuant després com fusionar les diferents intervencions individuals.

De moment això és el que podem explicar. En la propera trobada esperem tenir la idea del format final de la representació del nostre grup i de la nostra feina.

Pel que fa a la continuïtat de la nostra narració respecte al nostre projecte en concret queda en stand by. Aquesta última trobada la vàrem dedicar exclusivament a resoldre la nostra participació a la publicació.