Lloguer d'espais a la Fundació Antoni Tàpies

La Fundació Antoni Tàpies va ser creada el 1984 per l’artista Antoni Tàpies amb l’objectiu de promoure l’estudi i el coneixement de l’art modern i contemporani, la Fundació obria les seves portes el juny de 1990 a la seu de l’antiga Editorial Montaner i Simon, obra de l’arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner, restaurada i condicionada pels arquitectes Roser Amadó i Lluís Domènech Girbau. Construït entre els anys 1881 i 1885, en una fase primerenca del desenvolupament del modernisme català, que integrava la tipologia i la tecnologia industrial -que combina el maó vist i el ferroal teixit del centre urbà.

L’edifici

L’edifici situat al bell mig de l’Eixample barceloní, constitueix un dels exemples arquitectònics més emblemàtics de la Barcelona modernista. Seu de l’antiga editorial Montaner i Simon, fou construït entre els anys 1881 i 1885 per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner.

Compta amb diversos espais privilegiats aptes per celebrar-hi actes privats. La Fundació Antoni Tàpies ofereix, així, el seu Auditori -una sala polivalent, i amb una acústica òptima- amb el seu Atri com a espai annex; la Sala de la Biblioteca, on s’exposa permanentment la Col·lecció de la Fundació, amb obres d’Antoni Tàpies, i la Terrassa, que comunica amb l’interior d’una illa de cases de l’Eixample barceloní. Tot això la converteix en un espai únic per fer-hi celebracions, jornades, sopars de gala, presentacions, homenatges o qualsevol tipus d’acte mereixedor d’un entorn especial com aquest.

 

 

Sala Principal

La Sala Principal és l’espai d’exposició que acull al llarg de l’any tant projectes i exposicions d’art contemporani com la Col·lecció de la Fundació, amb obres d’Antoni Tàpies. És un espai diàfan de gran amplitud, idoni per fer còctels, sopars de gala o recepcions.

 

Superfície: 490 m2

 

Còctel Banquet Taula imperial Reunió
550 300 120 450

 

Sala de la Biblioteca

La Sala de la Biblioteca és l’espai d’exposició de la Col·lecció de la Fundació, amb obres d’Antoni Tàpies. Amb una arquitectura d’estil modernista d’una gran vidriera, la Sala de la Biblioteca és un espai molt adequat per acollir presentacions, sopars de gala i recepcions.

 

Superfície: 300 m2

 

Còctel Banquet Taula imperial Reunió
250 150 120 200

 


Auditori

Situat a la sala principal del Museu, l’Auditori és un espai polivalent, amb una acústica òptima, que possibilita la seva adequació a diversos formats d’acte. Compta amb una tarima, una taula presidencial i un faristol, que permeten l’adaptació de l’espai per acollir conferències, rodes de premsa, cicles de cinema, jornades de treball, concerts de música, presentacions i còctels.

L’auditori disposa d’una sala annexa on es pot guardar material o instal·lar serveis de càtering. Disposa, també, d’una cabina equipada amb material d’àudio i vídeo, apta per a serveis de traducció simultània, secretaria i gravació.

L’Atri és un espai lluminós i complementari a l’Auditori, idoni per al servei d’un petit còctel, o per a coffe-breaks.

 

Superfície: 150 m2

 

Còctel Banquet Taula imperial Reunió
200 80 60 135

 

 


Terrassa

Amb l’obra emblemàtica d’Antoni Tàpies Mitjó (maqueta, 1991; escultura 2010), la terrassa comunica amb l’interior d’una illa de cases de l’Eixample barceloní, equipat amb seients i superfície enjardinada. És idoni com a recinte especial per celebrar-hi petits concerts, còctels o sopars a l’aire lliure.

Superfície: 130 m2

 

Còctel Banquet Taula imperial Reunió
100 70 45 80

 

 


Sala Trapezi i Sala Llarga

Dues sales de forma rectangular, situades una davant de l’altra, normalment dedicades a muntatges expositius d’art contemporani. Esdevenen ideals per a conferències, tallers, esmorzars os eminaris de petit format.

Superfície: 100 m2 | 95 m2

 

Còctel Banquet Taula imperial Reunió
100 70 45 80
70 50 40 60

 

 

 


Contacte

(t) +34 934 870 315

(f) +34 934 870 009

(m) +34 607 291 105

espais@ftapies.com

www.fundaciotapies.org