Dijous 18 i divendres 19 de maig de 2017, a les 19 h.

"Adéu" i "H" (sessió doble)


Jornada de teatre a la Fundació amb les obres "Adéu" i "H" d’Oriol Vilanova. Dues obres parateatrals al voltant de la ruïna dirigides per Xavier Albertí.Adéu, 2012

Juny 15. Descobreixes que alguna cosa no va bé. Per parlar amb propietat: ja no existeixes. Finalment estàs acabat. Tot edifici no es considera acabat fins que desapareix. Tones de runes del museu es barregen amb petits trossos de la història. Suposes. Sí, suposes, que el que tens al davant són les restes del museu. El mateix color a tot arreu, només runes. Tot és ràpidament transportat per camions a un descampat habilitat als afores de la ciutat. El buit és present. La còpia és tot el que queda. Els mercats de les puces són ara santuaris. El museu del Louvre ha desaparegut.

Text: Oriol Vilanova.
Direcció: Xavier Albertí.
Intèrprets: Nora Navas (veu en off) i Luara Herrera.
Durada: 25 minuts (aprox.)
Lloc: Fundació Antoni Tàpies.H, 2017
D’entrada no entenem res, fins que arriba un moment en què ja no ens interessa saber de què parlen quan parlen, ens decantem més aviat per l’exploració de tot el que ens és comprensible. Una situació detectivesca que no pretén resoldre cap enigma. Desconeixem la llengua, entrem i sortim del text en un contínuum sonor. La incomprensió és una porta d’accés.

Text: Oriol Vilanova.
Direcció: Xavier Albertí.
Intèrprets: estudiants de l’Institut del Teatre.
Durada: 20 minuts (aprox.).
Lloc: Fundació Antoni Tàpies.


Per a les dues obres:

Calendari: dijous 18 i divendres 19 de maig del 2017. (Anul·lada la sessió de dissabte 20 de maig).
Horari: 19.00 h.
Preu: 10 euros (15 euros amb el passi al museu i totes les activitats). Amics de la Fundació i Abonats del Teatre Nacional de Catalunya, gratuït.
Aforament limitat. Inscripció prèvia en activitats@ftapies.com
Activitat en col·laboració amb el Teatre Nacional de Catalunya, l’Institut del Teatre i la Fundació Joan Brossa (dins el programa "Brossa, variacions i varietats").